Wandplaat 'Understanding Type 1 Diabetes'

Log in met je account om de prijs te bekijken.
Artikelnummer
C9754PL

Deze grafiek is een ideaal hulpmiddel om diabetes type 1 te helpen verklaren. Nu in de 3e editie, biedt deze Diabetes Poster van de Anatomical Chart Company de volgende informatie in kleurrijk detail:

  • Beelden en tekstbeschrijvingen van hoe diabetes type 1 het proces van insulineproductie door de alvleesklier en het mechanisme van glucoseopbouw beïnvloedt.
  • Een zij-aan-zij vergelijking van een normale lichaamscel en een diabetische lichaamscel, die illustreert hoe ze verschillen in het omzetten van glucose uit voedsel in energie.
  • Beschrijft het belang van het beheersen van het glucosegehalte in het bloed, de rol van insuline en de belangrijkste technieken voor de behandeling van type 1-diabetes.
  • Overzicht van de mogelijke korte- en langetermijncomplicaties van type 1 diabetes, waaronder hypoglykemie en hyperglykemie, en verhoogd risico op beroerte, hartziekte en oogproblemen.

De gelamineerde diabetesposter is een geweldige aanvulling op de wachtkamer of behandelkamer van een kliniek, ideaal voor patiënteneducatie. De Understanding Type 1 Diabetes Chart is gelamineerd ter bescherming.