ONZE GESHIEDENIS: Skills Meducation levert kwaliteit

Met consequent kwaliteitsbeleid hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd. We bieden uitsluitend trainings- en simulatiematerialen die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen.

Skills Meducation biedt tevens service en support voor uw oefenpoppen en medische apparatuur. Steeds meer van onze klanten sluiten hiervoor een meerjarig onderhoudscontract met ons af.

1995
Oprichting van Skills Meducation in Amsterdam. Oprichter en directeur Jan van Leeuwen had toen al tien jaar ervaring in de branche voor medische hulpmiddelen.
1998
Skills Meducation neemt de afdeling onderwijsmaterialen over van de vorige werkgever van Jan van Leeuwen.
2000
Skills Meducation verhuist naar Hilversum. Het nieuwe onderkomen wordt de voormalige fabriek van vitamineproducent Roter.
2007
Defensie
In dit jaar wordt de eerste raamovereenkomst gesloten met het Ministerie van Defensie voor de levering van hun onderwijs-leermiddelen.
2008
Levering van eerste serie simulatiepoppen aan het Ministerie van Defensie.
2009
Oprichting van het zusterbedrijf Skills Med Deutschland in Nürnberg.
2013
Start van de levering van disposables. Met een stijgende vraag is dit inmiddels een snelgroeiend onderdeel van Skills Meducation. We sluiten steeds meer raamovereenkomsten af met onderwijsinstituten.
2017
Onderhoudscontracten
Skills Meducation sluit 10-jarig contract met het Ministerie van Defensie voor onderhoud van al hun onderwijs-leermiddelen.