Wie zijn wij

Over ons

Skills Meducation is landelijk marktleider in educatieve materialen voor de medische sector. Overal waar mensen getraind moeten worden in medische vaardigheden, kan Skills Meducation een constructieve bijdrage leveren. Wij richten ons op het verpleegkundig en verloskundig onderwijs, en tevens op (vervolg)opleidingen voor artsen en medewerkers van spoedeisende hulpposten of ambulances. Voor al deze zorgprofessionals vraagt het continue scholing en training om de skills up-to-date te houden. Regelmatig oefenen met natuurgetrouwe simulatiematerialen is de beste voorbereiding op de dagelijkse praktijk. Wij leveren alle benodigde materialen! 

Skills Meducation heeft het!

Ongeacht welke medische ingrepen onderwezen of getraind moeten worden, wij hebben er de juiste educatieve hulpmiddelen voor. Skills Meducation heeft, wereldwijd, één van de grootste assortimenten!

Wat we doen

Skills Meducation biedt oplossingen voor medisch vaardigheidsonderwijs. Dat doen we met natuurgetrouwe materialen en producten met de juiste functionaliteiten, waarmee u uw lesdoelen makkelijker kunt bereiken. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige trainings- en simulatieproducten, zowel voor verpleegtechnische als medisch-technische vaardigheden. Oplossingen voor élke opleidingsbehoefte! Skills Meducation biedt producten van verschillende merken. U kunt dus kiezen wat voor u het beste product is.

U kunt ook bij ons terecht voor advies over de inrichting van Skillslabs en praktijkruimten. Op verzoek begeleiden we zelfs het volledige traject, vanaf de eerste ontwerpschetsen tot en met de uitvoering op de onderwijsplek. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Ontmoet
Onze medewerkers

Jan van Leeuwen
Directeur
Judith Bol
Accountmanager Oost-Nederland
Jaap Bakx
Accountmanager West-Nederland
Monique Wery
Manager Customer Service
Esther Verhaar
Customer Service
Marius Coenen
Manager Service & Support
Henny Druppers
Service & Support
Hoessin Belkadi
Service & Support
Ellen Blokhuis
Financieel medewerkster