Wie zijn wij

Over ons

Over ons
Skills Meducation is landelijk marktleider in educatieve modellen en materialen voor de medische sector. Overal waar mensen getraind moeten worden in medische vaardigheden, kan Skills Meducation een constructieve bijdrage leveren. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige trainings- en simulatieproducten, zowel voor verpleegtechnische als medisch-technische vaardigheden. Oplossingen voor élke opleidingsbehoefte! 
Skills Meducation biedt producten van verschillende merken en van veel modellen kunnen wij u een demonstratie geven.
U kunt ook bij ons terecht voor advies over de inrichting van skills labs en praktijkruimten.  Op verzoek begeleiden we het volledige traject, vanaf de eerste ontwerpschetsen tot en met de uitvoering op deonderwijsplek.
Ook zijn wij uw aanspreekpunt, indien het gaat om de levering van disposables en om de volledige implementatie van een videodebriefing- systeem. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.
Service & Support
Voor het verrichten van periodiek en correctief onderhoud staat een team van drie technici voor u klaar. Ons team is een pro-actieve partner die met vakmanschap en bekwaamheid de continuïteit van uw leermiddelen en technologie waarborgt. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn breed opgeleid om u een uitstekende service te kunnen bieden. Zo beschikken onze technici over de diploma’s Medische Technologie en product specifieke certificaten.
Customer Service
Voor het beantwoorden van vragen staat ons customer service team voor u klaar. Zij kunnen u informeren over openstaande orders en de levertijden van artikelen.

Skills Meducation heeft het!

Ongeacht welke medische ingrepen onderwezen of getraind moeten worden, wij hebben er de juiste educatieve hulpmiddelen voor. Skills Meducation heeft, wereldwijd, één van de grootste assortimenten!

Wat we doen

Skills Meducation biedt oplossingen voor medisch vaardigheidsonderwijs. Dat doen we met natuurgetrouwe materialen en producten met de juiste functionaliteiten, waarmee u uw lesdoelen makkelijker kunt bereiken. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige trainings- en simulatieproducten, zowel voor verpleegtechnische als medisch-technische vaardigheden. Oplossingen voor élke opleidingsbehoefte! Skills Meducation biedt producten van verschillende merken. U kunt dus kiezen wat voor u het beste product is.

Ontmoet
Onze medewerkers

Jan van Leeuwen
Directeur
Judith Bol
Accountmanager Oost-Nederland
Jaap Bakx
Accountmanager West-Nederland
Monique Wery
Manager Customer Service
Esther Verhaar
Customer Service
Marsha van Leeuwen
Customer Service
Marjan Nijhoff
Customer service
Marius Coenen
Manager Service & Support
Joran Warning
Service & Support
Henny Druppers
Service & Support
Ellen Blokhuis
Financieel medewerkster