Wie zijn wij

Over ons

Over ons

Oplossingen voor élke opleidingsbehoefte!

Skills Meducation is landelijk marktleider in oefenmodellen en materialen voor de medische sector. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige trainings- en simulatieproducten, zowel voor verpleegtechnische als medisch-technische vaardigheden. Overal waar medisch personeel wordt getraind in medische vaardigheden, kan Skills Meducation een constructieve bijdrage leveren.

Skills Meducation biedt producten (inclusief verbruiksmaterialen) van verschillende merken. Van veel modellen kunnen wij u een demonstratie geven. Wij bieden oplossingen voor élke opleidingsbehoefte! 

Wij zijn ook uw partner voor:
- projectinrichting
- scenario onderwijs
- virtual reality oplossingen
- high-end echosimulatie voor Gynaecologie, Cardiologie en Point of Care
- levering van disposables
- de volledige implementatie van een video- en debriefingsysteem
- instandhouding van uw oefenmaterialen en apparatuur d.m.v. periodiek en/of correctief onderhoud

Wij kunnen u tevens adviseren over de complete inrichting van skillslabs en praktijklokalen. Op verzoek begeleiden we het volledige traject, vanaf de eerste ontwerpschetsen tot en met de uitvoering op locatie.

Met Skills Meducation bent u verzekerd van een perfect eindresultaat!

Service & Support
Voor het verrichten van periodiek en correctief onderhoud staat een team van drie technici voor u klaar. Ons team is een pro-actieve partner die met vakmanschap en bekwaamheid de continuïteit van uw leermiddelen en technologie waarborgt. Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn breed opgeleid om u een uitstekende service te kunnen bieden. Zo beschikken onze technici over de diploma’s Medische Technologie en product specifieke certificaten.


Customer Service
Voor het beantwoorden van vragen staat ons customer service team voor u klaar. Zij kunnen u informeren over openstaande orders en de levertijden van artikelen.

Skills Meducation heeft het!

Ongeacht welke medische ingrepen onderwezen of getraind moeten worden, wij hebben er de juiste educatieve hulpmiddelen voor. Skills Meducation heeft, wereldwijd, één van de grootste assortimenten!

Wat we doen

Skills Meducation biedt oplossingen voor medisch vaardigheidsonderwijs. Dat doen we met natuurgetrouwe materialen en producten met de juiste functionaliteiten, waarmee u uw lesdoelen makkelijker kunt bereiken. Wij bieden een breed pakket aan hoogwaardige trainings- en simulatieproducten, zowel voor verpleegtechnische als medisch-technische vaardigheden. Oplossingen voor élke opleidingsbehoefte! Skills Meducation biedt producten van verschillende merken. U kunt dus kiezen wat voor u het beste product is.

Ontmoet
Onze medewerkers

17
Jan van Leeuwen
Directeur
94
Judith Bol
Product & Marketing Manager
134
Jaap Bakx
Accountmanager West-Nederland
21
Monique Wery
Manager Customer Service
22
Esther Verhaar
Customer Service
18
Marsha van Leeuwen
Customer Service
157
Marjan Nijhoff
Customer service
19
Marius Coenen
Manager Service & Support
158
Joran Warning
Service & Support
24
Henny Druppers
Service & Support
101
Ellen Blokhuis
Financieel medewerkster