Wij streven ernaar u

De beste service te leveren

Skills Meducation gaat verder dan het verrichten van preventief en correctief onderhoud. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten vanaf de aanschaf tot en met de periode van vervanging. Skills Meducation is een samenwerkingspartner die een optimale dienstverlening tot stand brengt waarbij maximale inzetbaarheid van de onderwijsleermiddelen wordt geborgd, met minimale verstoring van het onderwijs en een samenwerking waarbij de gebruiker wordt ontzorgt.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en zijn breed opgeleid om u een uitstekende service verlening te kunnen bieden.

Service Overeenkomst
Skills Meducation verricht haar service en onderhoud aan geleverde materialen op een hoog niveau conform de zgn. “Standaard Service Overeenkomst”. Deze SSO is opgesteld door de Werkgroep Instrumentatie Beheer Academische Ziekenhuizen (WIBAZ) in samenwerking met Nevi Zorg, Federatie van Technologiebranches (FHI), Nederlandse Brancheorganisatie voor Medische Technologie en Nederlandse Brancheorganisatie voor Laboratorium Technologie. Het document omvat duidelijke en gestandaardiseerde afspraken betreffende periodiek onderhoud en correctief onderhoud, alsmede een vooraf opgestelde apparatuur lijst. Bij interesse in een overeenkomst zal onze Coördinerend Service Technicus op locatie(s) de leermiddelen en de reeds in gebruik zijnde (medische) apparatuur en leermiddelen inventariseren. Het maakt daarbij niet uit bij wie en wanneer de materialen zijn aangeschaft. Op basis van deze apparatuur lijst zal een advies aan de verantwoordelijke binnen uw organisatie worden uitgebracht welke materialen en apparatuur op te nemen in de service-overeenkomst. Te denken valt aan alle middelen zoals medische meubilair, medische apparatuur en oefenpoppen en medische leermiddelen. Naar aanleiding van deze inventarisatie stellen wij onze serviceovereenkomst op met het daarbij behorende kostenplaatje. De Serviceovereenkomst is voor meerdere jaren vast te leggen. Wijzigingen van de materialen verwerken wij ieder jaar middels een addendum. Het belangrijkste uitgangspunt van onze overeenkomst is de maximale inzetbaarheid van de middelen met minimale uitval door het uitvoeren van jaarlijks onderhoud met vakmanschap en bekwaamheid van onze technici. Daarnaast bieden wij u een snelle service wanneer er tussentijdse storingen zijn. De arbeids- en voorrijkosten van deze contacten vallen binnen de serviceovereenkomst.