Actieve tillift SMOVE touch&move

Prijs op aanvraag
Artikelnummer
JC-5901010003

De SMOVE is een actieve tillift en biedt de cliënt een comfortabele ondersteuning van een zittende tot een staande positie. Het stimuleren van de eigen functionaliteit en sta-functie is hierbij belangrijk. De staande positie maakt de noodzakelijke verzorging voor de toiletgang of het verwisselen van incontinentiemateriaal mogelijk. De SMOVE is voorzien van elektrisch verstelbare pootspreiding en hoog-laag functie voor de hefarm. De touch&move jondersteuning maakt het werken met de tillift lichter en minder belastend. 

De actieve tillift is geschikt voor cliënten in mobiliteitsklasse C, die niet in staat zijn om zelfstandig te gaan staan, maar wel enige rompbalans hebben. Ook dienen zij op minimaal één been steun te kunnen nemen, een goede schouderfunctie te hebben en instructies van de zorgverlener op te kunnen opvolgen. De SMOVE is geschikt voor gebruik in combinatie met een actieve tilband, zoals een rugsteunband of corsetband.  

Kenmerken 

  • Maximale belasting: 200 kg
  • Uitvoering hefarm met clip bevestiging
  • Voorzien van touch&move rijondersteuning
  • Aangename en comfortabele tilsnelheid 
  • Flexibele beensteun in natuurlijke stand 
  • Laaggeplaatste en verlengde voetenplaat   

Touch&move rijondersteuning 

De SMOVE tillift is voorzien van touch&move rijondersteuning. Touch&move is een unieke intuïtieve elektrische aandrijving die ervoor zorgt dat werken met een tillift lichter en aangenamer voelt. De tillift is hierbij voorzien van een elektrisch aangedreven wiel. Een minimale kracht tegen de duwbeugel zorgt ervoor dat de geleverde duwkracht intuïtief wordt versterkt. Een slimme oplossing om fysieke (over)belasting aan te pakken en de kans op lichamelijke klachten te verminderen. 


Hefarm opties 

De SMOVE is standaard uitgevoerd met een hefarm met clip-bevestiging. Een actieve tilband met clips kan aan de paddenstoeltjes van de hefarm worden bevestigd. Met de losse handbediening of het bedieningspaneel op de duwbeugel kan de hoogte van de hefarm worden gewijzigd. Voor het gebruik van tilbanden met lussen kan de SMOVE worden voorzien een hefarm met lus-bevestiging. Deze hefarm is voorzien van haken, waaraan de lussen van de tilband kunnen worden bevestigd. De verstelmogelijkheden zijn gelijk aan de hefarm met clip-bevestiging.