Actieve tillift SMOVE manueel

Prijs op aanvraag
Artikelnummer
JC-5901000001

De SMOVE is een actieve tillift en biedt de cliënt een comfortabele ondersteuning van een zittende tot een staande positie. Het stimuleren van de eigen functionaliteit en sta-functie is hierbij belangrijk. De staande positie maakt de noodzakelijke verzorging voor de toiletgang of het verwisselen van incontinentiemateriaal mogelijk. De SMOVE is voorzien van elektrisch verstelbare pootspreiding en hoog-laag functie voor de hefarm. De touch&move jondersteuning maakt het werken met de tillift lichter en minder belastend. 

De actieve tillift is geschikt voor cliënten in mobiliteitsklasse C, die niet in staat zijn om zelfstandig te gaan staan, maar wel enige rompbalans hebben. Ook dienen zij op minimaal één been steun te kunnen nemen, een goede schouderfunctie te hebben en instructies van de zorgverlener op te kunnen opvolgen. De SMOVE is geschikt voor gebruik in combinatie met een actieve tilband, zoals een rugsteunband of corsetband. 

Kenmerken 

  • Maximale belasting: 200 kg
  • Uitvoering hefarm met clip bevestiging
  • Aangename en comfortabele tilsnelheid 
  • Flexibele beensteun in natuurlijke stand 
  • Laaggeplaatste en verlengde voetenplaat  

Deze tillift is alleen te verplaatsen door gebruik te maken van eigen lichamelijke krachtsinspanningen. De verstelmogelijkheden zijn wel volledig elektrisch te bedienen. 

Hefarm opties 

De SMOVE is standaard uitgevoerd met een hefarm met clip-bevestiging. Een actieve tilband met clips kan aan de paddenstoeltjes van de hefarm worden bevestigd. Met de losse handbediening of het bedieningspaneel op de duwbeugel kan de hoogte van de hefarm worden gewijzigd. Voor het gebruik van tilbanden met lussen kan de SMOVE worden voorzien een hefarm met lus-bevestiging. Deze hefarm is voorzien van haken, waaraan de lussen van de tilband kunnen worden bevestigd. De verstelmogelijkheden zijn gelijk aan de hefarm met clip-bevestiging.